Enviaments i devolucions


Enviaments:

El transport i el muntatge estàn inclossos en el preu final per a Barcelona i provincia de Barcelona.*

Per la resta de províncies consultar amb Habitario.

*Els articles petits que pràcticament no necessitin muntatge s´enviaran per servei de paqueteria ( cadires, llums, etc...). A la fitxa de cada article quedarà especificat si el muntatge està inclòs o si només inclou l´enviament.

En cas en que les dimensions dels mobles fagin impossible l'accés per ascensor o escala, la contractació de grues o elevadors mecànics aniràn a càrrec del client.

La retirada o trasllat de mobles que pugui tenir el client no està inclossa en el preu. Si es desitja contractar aquest serveis poseu-vos en contacte amb Habitario. Així mateix, qualsevol tipus d'instal.lació o connexió elèctrica no anirà a càrrec d'Habitario.

El plaç d'entrega pot variar de 10 a 45 dies segons el producte. Els nostres transportistes es posaràn en contacte amb l'usuari per acordar data i hora de l'entrega i el muntatge.

Devolucions:

El client disposarà d'un plaç de 14 dies desde la data de recepció del producte per a la seva devolució, sense al.legar cap causa i rebre la devolució de l'import pagat. No s'acceptaran devolucions transcorreguts els 14 dies.

El producte es recollirà en perfectes condicions i amb el seu embalatge original. Els productes que no es trobin en el mateix estat que la recepció dels mateixos no seran abonats. Totes les despeses de devolució aniran a càrrec de l'Usuari.

No s´admetran devolucions d´articles fabricats per encàrrec ( articles amb moltes mides de les que no es disposa de stock) o amb mides especials, tampoc s´admetran devolucions de productes relacionats amb l´ús íntim tals com matalassos, coixins ...

Si el producte està danyat o és defectuós disposa de 48 hores per avisar a Habitario. Serà necessari enviar fotografies i una breu descripció de l'incidència. La substitució del producte es farà el més ràpid possible tenint en compte el plaç d'entrega del proveïdor.

Tots els productes a www.habitario.com estan garantitzats per qualsevol defecte de fabricació durant dos anys. No s'inclouran els defectes o danys ocasionats per cops, negligències, mal ús realitzat per l'usuari o el desgast per ús normal. En tot cas s'aplicarà la llei vigent.