Sistema de pagament

Pots escollir el pagament de les compres mitjançant la targeta de crèdit, per transferència bancària o el sistema PayPal. Les transaccions monetàries estan en un entorn de servidor segur amb un protocol SSL. A més, totes les dades es transmeten codificades per a garantitzar la major protecció. 

Targeta de crèdit
Per a l'ús de la targeta de crèdit o de dèbit, Habitario utilitza la plataforma segura del Banc de Sabadell mitjançant el Comerç Electrònic Segur desenvolupat per Visa i Mastercard, que garantitza la privacitat de les seves dades. 

Transferència bancària
Per pagar mitjançant transferència s'ha de realitzar un ingrés per l'import de la comanda al compte indicat. Aquestes operacions necessiten entre 1 i 2 dies laborables depenent de l'entitat emissora. En l'ingrès haurà de constar el número de comanda i la identificació del titular. 

Sistema PayPal
El sistema de pagament online PayPal utilitza un servidor SSL totalment segur que garantitza la confidencialitat de les seves dades. 
Un cop s'ha confirmat el pagament es tramita el lliurament del producte. Una empresa de transport es posarà en contacte amb vosté per concretar la data i el lloc del lliurament del producte.