Politica de privacidad

Fabricació de Mobiliario NLP, S.L. ( en endevant Habitario)

carrer Turó de la Penya 6, 08440 Cardedeu, Barcelona

www.habitario.com

info@habitario.com


Tractament de Dades de Caràcter Personal 


A Habitario estem molt preocupats per la seguretat  i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, manipulació de les dades o accessos no autoritzats.

En cumpliment del que es disposa en la Llei 15/1999, del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Peronal, t'informem que totes les dades que ens proporcionis a través de l'ordre de comanda i/o subscripció a les newsletters de domini, seran incorporades en una base de dades propietat d'Habitario, amb la finalitat de poder gestionar la sol.licitud o les comandes i el seu cobrament i, així mateix per remetre-li informació sobre comandes i serveis comercialitzats per Habitario, així com per l'enviament de promocions comercials d'altres empreses relacionades amb els sectors que puguin ser del seu interès.

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per Habitario o altres empreses curosament seleccionades per nosaltres, s'entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les teves dades a Habitario. Aquests enviaments publicitaris podràn realitzar-se per qualsevol mitjà, incloent sistemes de trucada automàtica a través de serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS, MMS i correus electròics. T'informem que les dades que ens facilitis no seran cedides en cap cas a les empreses anunciants.

Llevat que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis i cupons que trobaràs en aquesta web. En el cas de no subministrar totes les dades estimades com necessàries, Habitario podrà, depenent del cas, no cursar la teva comanda.

En qualsevol moment podrà exercir el dret d'accés, rectificació, cancel.lació i, en el seu cas, manifestar el teu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per a això, pots:

- Enviar una comunicació escrita a Habitario ( Ref LOPD), Ctra Montmeló 90, 08403 Granollers, Barcelona, adjuntant una fotocòpia del teu DNI.

- O bé, enviar un missatge a info@habitario.com amb l'assumpte LOPD i indicant en el missatge el teu nom, cognoms i número de client juntament amb la(es) frase(s) NO VULL REBRE PUBLICITAT D'HABITARIO i/o NO VULL REBRE PUBLICITAT D'ALTRES EMPRESES.

Si necessita qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau, no dubti en contactar-nos. El nostre desig és servir-te com et mereixes, i fer que la teva visita a Habitario sigui el més agradable possible.